Invisalign i Malmö är räddningen

Du borde ha tandställning, det vet du. Det hade gjort så stor skillnad, men bara tanken på rälsen får dig att inte ens försöka rätta till tänderna. Med invisalign går det mycket lättare.

När du var liten såg du kanske mest tandställningar i metall. Moderna uppfinningar har gjort livet lättare för oss, och du kan boka tid för att få invisalign i Malmö. Smarta, utbytbara skenor i plast som knappast syns blir räddningen för att du ska få fina tänder. Då slipper du metallrälsen och du slipper ha ont. Korrigeringen över tid sker skonsamt, så att du successivt får det bett du vill ha. Tandläkaren hjälper dig att prova ut invisalign för din mun.

Skenor man själv kan byta

Plastskenor sitter på ett tag och ändrar lite på dina tänder. När de har flyttat sig lite byter du skena och får en annan, som i sin tur ändrar lite på tänderna igen. När du har använt den sista skenan har du fått tänderna att växa rätt. Den här metoden är också diskret, så att dina arbetskamrater knappast märker att du har en tandställning. Du kan själv både plocka ut skenan och sätta tillbaka den, när du vill.

Justeringen sker som sagt över tid, så du får ju göra några återbesök under behandlingstiden, men i vanliga fall går det ganska enkelt, snabbt och smärtfritt. Du kommer att vara glad när du ser dig själv i spegeln och inte minst när du jämför med gamla foton. Det blir en stor skillnad.

5 Jul 2021