Tandläkarna i Norrköping - trygg och proffsig tandvård

Skjut inte upp tandläkarbesöket. Hos en tandläkare i Norrköping hittar du nära och trygg tandvård för alla över 24 år, med ett brett utbud av behandlingar.

En tandvårdsmottagning som använder sig av modern teknik samt anställer skicklig och patientfokuserad personal får man hos Tandläkarna Mirum, som man hittar centralt i Norrköping i nya fräscha lokaler. Mottagningen kan erbjuda både tidsbokning för alla typer av behandlingar samt akut tandvård vid behov.

Hos din tandläkare får du inte bara förstklassig behandling utan även tips och råd om hur du på bästa sätt tar hand om dina tänder för att du ska slippa gå till tandläkaren för ofta, även om det är trevligt. Mottagningen är öppen för alla som fyllt 24 år och samarbetar även med Försäkringskassan.

Samarbeta med din tandläkare - boka tid nu

God munhälsa är en förutsättning för att du ska må bra. Därför erbjuder din tandläkare flera olika typer av behandlingar. Allt från standardundersökningar till avancerade behandlingar som rotfyllningar och tandimplantat. Vet du med dig att du har besvär ska du inte vänta med tandläkarbesöket, utan boka in en tid snabbt så att du inte får vidare komplikationer. Ju förr man fixar till problemet, desto bättre.

Hos din lokala tandläkare hittar du kompetent personal som sätter patienten i första rummet och som tar hand om dina tänder på bästa sätt. Målet är att man ska känna sig trygg när man går till tandläkaren eftersom det kan vara ett ganska laddat ämne för många. Det är dags att avdramatisera besöket hos tandläkaren en aning.

30 Jun 2022