Trött på gamla metoder som inte hjälper?

Känner du att det inte spelar någon roll vilken dunderkur som du än intar? Om vi här tänker oss dunderkurer för att se så bra ut som möjligt. Det finns ju så många kosttillskott på marknaden, som ska ge en fin hy, mer kollagen (ämne som finns i huden), färre akne, mer lyster, plus att det finns så många krämer som lovar en yngre hud, tar bort rynkor – för att inte prat om maten som ska göra oss yngre. Om tanken är att ”vi blir vad vi äter” och bara intar päron och jordgubbar kommer vi till en punkt när det inte hjälper längre. Vi får hud som hänger, rynkor kring munnen, i pannan och kring ögonen. På halsen bildas det rynkor, framför allt om vi snabbt går ner i vikt.

Så fungerar V-Soft Lift

Det är inte alla som vill lägga sig under kniven på operationsbordet, även om vi gärna skulle vilja få bort rynkorna och hänget under hakan. Då finns det faktiskt andra metoder som inte inbegriper långa konvalescenstider, operation, narkos eller knivar i ansiktet. I stället kan man få bort rynkorna med hjälp av V-Soft Lift metoden som går ut på att man placerar trådar i ansiktet. Ungefär som man syr in rynktrådar i tyg, kanske den som kan sy förstår liknelsen. När man väl har lagt in de olika trådändarna i ansiktet, kan man sedan lyfta ansiktet genom att spänna tråden i olika grad.

Sydkoreansk metod från början

Metoden kommer ursprungligen från Sydkorea där man har ett västerländskt skönhetsideal. Där har man använt metoden för att forma om ansikten från en rund ansiktsform till ett V-format ansikte. Genom att lägga trådar av samma ämnen som redan finns i kroppen, i ett avancerat rutmönster har de kunnat forma om ansikten till önskad form.

Här i Västvärlden där de flesta har det utseendet som de har velat få, har metoden i stället anpassats efter de önskemål och krav vi har här att bli av med rynkor, påsar under ögonen och lyfta hela ansiktet. I princip kan man göra nästan vad som helst. Vill du få en slätare kind, få bort rynkorna i pannan eller få bort kråksparkarna kring ögonen, kan du få det på närmaste skönhetssalong som utför V-Soft Lift. Allt för att få tillbaka sitt vackra leende.

27 Apr 2018