Uppsök den bästa vården för dina tänder

För att ha friska tänder är det viktigt att man ger dem den bästa chans man kan. En bra munhälsa är viktig för att slippa gå och ha ont. Med tandläkares hjälp ser ni till att tänderna är i bra skick.

Har du gått till samma klinik sedan du var liten? Då kan det kännas tryggt att fortsätta hos den. Det kan komma tillfällen då man inte kan vänta på sin ordinarie tandläkare, då man behöver hjälp av en akuttandläkare i staden där man bor. Dessa finns där för dig alla dagar i veckan.

Det är inte svårt att hitta eller boka akuttandläkare. Hur det funkar är olika hos olika kliniker. Hos en del får man ringa eller maila in och boka, hos andra kan man boka via deras hemsida. Det kan vara bra att känna till gärna två olika kliniker så att du snabbt kan få hjälp om och när den behövs.

Samma behandlingar

När man har problem med munhälsan och akut behöver hjälp, då kan man även förvänta sig att få samma bemötande av tandläkaren. De har samma kompetens vare sig du går hos en vanlig tandläkare eller söker akut tandvård i Malmö. De kan dessutom erbjuda samma behandlingar.

Lider du av tandläkarskräck så kan det vara skönt att prata med tandläkaren om detta redan innan, främst för din egen skull. De flesta tandläkare tar hänsyn till rädslan många har när man ska gå till tandläkare. De vet hur man ska arbeta och göra det bekvämt för olika människor.

16 Mar 2021